spring naar de tekst

donaties

Zonder een gezonde financiële basis kunnen wij als stichting niet bestaan.
Wij ontvangen onze inkomsten door:

 • de 15 % afdracht van de betalingen door de aangeboden cursussen.
  Op de rekeningen van de door ons aangeboden cursussen wordt geen BTW meer berekend. Vanaf 1 januari 2020 heeft belastingdienst ons als kleine bedrijf hiervoor vrijgesteld.
 • de opbrengsten door de verkoop van onze uitgaven
  Op de rekeningen van de door ons geleverde boeken wordt geen BTW meer berekend. Vanaf 1 januari 2020 heeft belastingdienst ons als kleine bedrijf hiervoor vrijgesteld.
  Het gaat alleen om de volgende uitgaven: ‘De Vleugels van de Tijd’, ‘Geschenk van de woestijn’, ‘Uitstekend goed’, ‘Ik kon mijn adem niet ademen’ en ‘Beelden van verlangen naar een andere wereld: iconen’.
 • en door eenmalige donaties van de gebruikers van deze website.
  Want we zouden het heel sportief vinden als u zorgvuldig met Bouwstenen en toetsen omgaat. Want dat alles blijft eigendom van Stichting Echelon. Het is tot stand gekomen door medewerking van velen die zich betrokken voelen bij de uitgangspunten en de werkwijze van de Stichting. Deze website is mede mogelijk dankzij de donaties van de gebruikers! Vindt U het belangrijk dat er meerdere uitgaven en bouwstenen komen, dan is een donatie van u van harte welkom. U kunt bijvoorbeeld vijf Euro overmaken naar bankrekening NL 11 INGB 0005 7859 69 t.n.v. Stichting Echelon onder vermelding van ‘aanbod website’.
Spring naar boven