spring naar de tekst

Manuscript aanbieden

Geregeld worden aan de Stichting Echelon manuscripten of lessen aangeboden om die uit te geven. Wanneer je ons een (idee voor een) manuscript of een lessenserie wilt aanbieden dat goed bij onze missie en aanpak past, houdt dan rekening met het volgende:
Stuur behalve het manuscript ook wat relevante informatie van jezelf: (wie ben je en wat doe je). Laat ons weten waarom je kiest voor de Stichting Echelon en of je bekend bent met de uitgaven van de Stichting en wat je van die uitgaven vindt. Ook willen wij graag een synopsis en een complete inhoudsopgave van je boek (idee) ontvangen.
De Stichting Echelon zal na lezing contact met je opnemen en je laten weten of er ruimte is voor je werk binnen de Stichting. Wij kijken of er een evenwichtige bespreking en uitwerking is in je werk van thema’s en of het werk relevant is voor de beoogde doelgroep. Het auteursrecht van je werk blijft toebehoren aan de oorspronkelijke auteur.
Voor de Stichting Echelon is het een vereiste dat jouw manuscript een basis heeft voor een cursus of een training in het onderwijs of voor andere opleidingen zoals die van de gezondheidszorg. Van jou wordt verwacht dat je betrokken raakt bij de Stichting Echelon.

Spring naar boven